route Luitertweg 3

Vanaf Zundert/Rijsbergen/Wernhout/België: Tegenover café de Wissel aan de Bredaseweg de Willem Passtoorsstraat inslaan. Deze weg vervolgen. Op een gegeven moment na ong. 500 m. via vrij scherpe bocht naar rechts de weg vervolgen (Kapellekestraat). Deze weg komt uit in dorp Klein-Zundert. Door dorp heenrijden (kerk aan je linkerhand, Klein-Zundertseweg). Rijden tot langs het schooltje aan je rechterhand en hier net voorbij, laatste weg rechts in bebouwde kom, is de Luitertweg. Derde huis links is nr. 3.

Vanaf Sprundel/Schijf/Rucphen/Roosendaal enz. is het momenteel denk ik het makkelijkste (i.v.m. wegomleggingen in Sprundel) om via de Rucphenseweg Zundert te naderen. Sla linksaf bij biljartcafé de Hoek. Alsmaar rechtdoor rijden tot bij T-splitsing (in Klein-Zundert). Linksaf slaan en voorbij het schooltje sla je de laatste weg rechts in. Dat is de Luitertweg. Het derde huis links is nr. 3. 

Je bent van harte welkom. De ruimte ziet er nu al mooi uit, en er heerst een diepe rust. mmmm… 

Posted in:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*