Het tweede boek “De ademende wind” is verschenen

Afgelopen vrijdagmiddag 26 november heeft de presentatie van mijn nieuwe boek “De ademende wind” plaats gevonden in de bibliotheek van Zundert.
Een speciaal gebeuren zo met z’n allen aan tafeltjes omringd door boeken, met wat subtiel drumwerk van mijn opmerkelijke vriend Steve op de achtergrond. Er was geen plaatsje meer vrij, en het was Brabants gezellig. Op bepaalde momenten zelfs zeer indrukwekkend.
Vooral de toespraak van Nancy Kamp – zij ontving het eerste exemplaar van“De ademende wind” – droeg daartoe bij. Vanuit haar eigen jarenlange internationale betrokkenheid legde ze uit hoe de ethiek van het bedrijfsleven, ja van de hele economie en zelfs die van de politiek verhoogd kan worden wanneer wij mensen meer bij onszelf en in onszelf leren terechtkomen. Het belang van yoga en/of meditatie benadrukte ze met klem.
Verder was de inleiding van Bart Mout even indrukwekkend, om te horen hoe zijn proces van de zoektocht naar zichzelf verliep en hij uiteindelijk de glimpen van stilte kon opvangen. Ik vond het fijn om daarbij aan te sluiten met mijn woorden.
Tussendoor las Marleen een ‘lekker koekjes’ deel voor uit mijn boek, en ook ik eindigde de presentatie met het voorlezen van een van mijn verhalen. Het was zo gezellig dat mensen het niet erg vonden om even later in de rij te moeten staan om hun boeken te laten signeren.
Geweldig dank voor zoveel belangstelling en zoveel gezelligheid en zoveel lekkere zorg (dank Cees Huijbregts!) en fijn samenzijn!
‘Best uniek voor Zundert’ , hoorde ik iemand later zeggen.

bron: De Internetbode

{jcomments off}

Posted in:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*