Derde boek verschenen “Zeventig meditaties “

 

Op zondag 23 juni vond in de Hoeve van Klein-Zundert de boekpresentatie plaats van het derde boek van Liesbeth Bours-Romijn, getiteld Zeventig meditaties; stilte-venstertjes naar binnen. Samen met fotografe Janine Krekelberg, die een groot werk leverde door elke meditatie van een treffend prachtige foto te voorzien, werd deze presentatie gehouden.
De opkomst was groot en het werd een bijzondere middag waar muziek (prachtige muziek van Anja Wilbrink, Wim Zwaag en Corrie Ridderhof), mooie en eenvoudige woorden en vooral veel gezelligheid van de partij waren. 

In het boek Zeventig meditaties wordt de lezer
rechtstreeks aangesproken om innerlijk en lijfelijk tot meer verstilling te komen. Het boekje is dan ook bedoeld voor ieder die innerlijke rust zoekt. Elke meditatie wijst hem de weg. Bovendien werkt elke afgebeelde foto extra in op de verbeeldende verstilling.  
Als extraatje is aan het boek
nog een cd toegevoegd waarop 22 ingesproken meditaties, sprookjesachtig bewerkt door Pieter van der Lee.

Kortom, een zeer bijzonder boekje om gewoon te moeten hebben! 
Met opzet is de prijs laag gehouden:
voor 16 euro een verrassend cadeautje voor menig mens en…voor jezelf!
Hoe te bestellen? Bij iedere boekhandel en via bol.com – ISBN 978 94 91361 42 5
Tevens via www.lbyoga.be te verkrijgen en uiteraard ter plekke in de YogaLoods of bij Liesbeth zelf.

 

 

 

Posted in:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*