EINDEJAARSMEDITATIE

EINDEJAARSMEDITATIE 2018

Op dinsdagavond 18 december a.s. om 19:30 uur vindt er in de Loods weer een eindejaarsmeditatie plaats. Een traditie die we in ere houden, een mooi slot aan het einde van het yogajaar, en voor iedereen bedoeld, ook al heb je nooit gemediteerd.

De avond ziet er als volgt uit: na een korte inleiding volgen een paar ademhalingshoudingen die het makkelijker maken om stil te kunnen zitten, te mediteren. Na zo’n ongeveer 10/15 minuten meditatie op een bankje, stoel of kussentje gaan we in stilte een ronde buiten wandelen (als het weer het toelaat). Om vervolgens binnen nog zo ongeveer 10/15 minuten te mediteren.
Daarna beoefenen we, na een korte uitleg, het gezamenlijke energie-gebed van Paramahansa Yoganda, dat ons de kracht geeft om energie door te sturen naar ieder die het nodig heeft, ook voor het komende jaar.

De avond eindigen we weer met een glaasje Glühwein of een kopje kruidenthee, of… als je gewoon weg wilt gaan, ga je gewoon weg.
Kosten: Je kunt een vrijwillige bijdrage geven, bestemd voor Artsen Zonder Grenzen.
En… de Loods is dit jaar als een warm welkom extra mooi versierd door Lian Poppelaars.

PS. met een mogelijk tekort aan bankjes of kussentjes, neem als het mogelijk is je eigen bankje of kussentje mee.