MAARTSE WEETJES

MAARTSE WEETJES OM TE ONTHOUDEN

————————————————————————————————————-

Niets staat vast…. De grilligheid van het weer, de grilligheid van je eigen humeur…ga daar volkómen in mee. Als je het oude moment loslaat laat je bendes oud stof los. Wat een opruiming om gewoon steeds nieuw te zijn.
Dus: Laat botox maar achterwege, want botox legt het leven stil.
—————————————————————————————————————
Het leven draagt een ondefinieerbare oerkracht in zich waar je naar MOET luisteren. Dat is de overwinning op de grootste en diepste twijfel en angst die een mens in zich draagt. Angst voor het coronavirus is er één van. Luister naar de onberedeneerbare oerkracht in jezelf. Niet te verslaan.
—————————————————————————————————————
Vertrouwen ontstaat als je de twijfelaar in jezelf onder ogen ziet….en er niet voor wegloopt.
———————————————————————————————————————-
Stilte moet in stilte beleefd worden. Wees stil. Probeer geen verklaring te vinden. Dat maakt een nieuwe geest van je. Oftewel, stilte IS onze oorspronkelijke geest die we nu hard nodig hebben in deze verdelende wereld die alles scheidt wat in principe één is en altijd één was.
—————————————————————————————————————–
Vriendelijk word je vanzelf wanneer jij niets doet, niets denkt, niets bent of niets wilt. Dán pas ben je geen gevaar voor de duivel, voor god of voor een ander kind.


Posted in:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*