DE NACHTEGAAL in Achtmaal heeft voorlopig de deuren gesloten. En de Loods…

In verband met het Corona-virus heeft de Nachtegaal de komende drie weken de deuren gesloten. Het bestuur wil niemand meer binnen hebben, dus tot zolang zullen er geen lessen gegeven kunnen worden op maandagavond in Achtmaal.
En dan ook wat betreft de Loods. Na lang en kritisch waarnemen wat er allemaal in de wereld gaande is, maar vooral ook vanwege de grote zorgen die mijn kinderen en kleinkinderen zich maken (we wonen immers ook samen), heb ik besloten om de komende weken ook in de Lood de lessen even stil te leggen. Het liefst was ik gewoon doorgegaan maar ik begrijp heel goed hoe belangrijk het is om nu de verantwoordelijkheid voor elkaar te dragen.

4 Comments

  1. Liesbeth,lijkt het je ook niet verstandig om de meditatie voorlopig uit te stellen. Je weet dat wij heel,heel graag komen. Maar in deze uitzonderlijke situatie,kunnen we de adviezen van de overheid,om de sociale contacten even te vermijden,niet in de wind slaan.

  2. Ja Tiest je hebt volkomen gelijk. Deze absoluut zeldzame situatie moeten we even verstandig onder ogen zien, hoe graag ik ook gewoon door zou willen gaan. Ik hoop wel dat we elkaar de volgende meditatie in april weer kunnen ‘zien zitten’ . Laten we het samen in de gaten houden…dank je wel Tiest
    .

  3. Je hebt een verstandig besluit genomen Liesbeth, hoe graag we ook naar je yogalessen komen.
    Gezondheid staat voorop.

    Liefs en groetjes Ans

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*