De Weg….komende 140 dagen 70 Meditaties

WOORD VOORAF

Vanaf nu verschijnt er om de dag, of om de twee dagen, een tekst uit de Zeventig Meditaties(2013, 2e dr. 2017).
Deze meditaties zullen op de site te lezen zijn onder het hoofdmenu Meditaties waaronder een kopje: 70 Meditaties in coronatijd.
Elke meditatie gaat gepaard met een beeld van natuurfotografe Janine Krekelberg. In deze corona-versie is Janine geleidelijk aan begonnen met het toelichten van haar eigen foto’s. Een werkelijke vondst om nog dieper te kunnen voelen en kijken.
Juist in deze crisis-tijd zijn we meer dan ooit aangewezen op onszelf, en kan het moeilijk zijn om onze innerlijke stilte te kunnen horen en voelen. Elke meditatie zal ons helpen om open te staan voor die stilte in onszelf. Neem daarvoor de komende weken even de tijd. Elke meditatie is als een hologram, iedere keer opent zich een nieuw en ander laagje.
Let wel, de meditaties worden niet in dezelfde volgorde gegeven als in het boek. Alleen de eerste meditatie vormt daarop een uitzondering. De Weg die we te gaan hebben…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*