WAAROM GAAT ER WEER LEVEN KOMEN IN DE LOODS?

WAAROM GAAT ER WEER LEVEN KOMEN IN DE LOODS?

Omdat het tijd wordt dat de stilte daar weer gehoord wordt. De grootste covid-19 struikelblokken zijn langzaam aan het oplossen en de tijd is rijp om weer samen te komen.
Dat betekent niet dat we op de oude voet direct weer door kunnen gaan.
De Loods zal zeker tot september a.s. niet gebruikt kunnen worden in verband met drastische ventilatieverbeteringen….een uiterst technische aanpak waarvan alleen Adrie het nodige begrijpt en uiteraard de firma’s die dat gaan realiseren.
Maar inmiddels zijn we aan het onderzoeken naar een mogelijkheid om alsnog yogalessen te kunnen geven. Daarvoor zijn Adrie en ik op zoek naar een grote overkapping of liever een grote tent (8×8) om buiten naast de Loods neer te zetten om daarin gedurende half juli en augustus les te kunnen geven. Uiteraard met inachtneming van de nodige 1 ½ meter afstand en andere lichte ongemakken (regen op het tentzeil bijvoorbeeld, meer geluid, temperatuur verschil) zal het een beetje improviseren zijn.  Maar wel knus lijkt mij. En… we kunnen samen eindelijk weer volop ademen omdat er voldoende ventilatie is.

De lestijden zullen in deze periode op wat andere momenten plaatsvinden dan vanaf september weer de regelmaat wordt.
Namelijk op dinsdagmorgen, dinsdagmiddag, woensdagmiddag en donderdagmorgen. De groepen zullen ook niet zo groot kunnen zijn. Maar omdat veel mensen in augustus op vakantie zijn en andere pas in september willen beginnen, zal dat minder een probleem opleveren lijkt mij.
(Ik moet qua groepsgrootte even zien hoe ik het een en ander organiseer. Bij inschrijving per week, en…vol is vol…of zoiets)

Voor de groep in Achtmaal op maandagavond heeft Maaike van Laerhoven – hoe gastvrij – ons aangeboden om de lessen in haar tuin (Annahoeve, Wallsteijn) te laten plaatsvinden, uiteraard zolang het weer het toelaat. Dat zou prachtig zijn.

Begin juli kom ik weer terug uit Engeland en zal me voorbereiden op een start vanaf ongeveer half juli. We gaan elkaar dus gauw weer zien!!
Houd je daarom op de hoogte via mijn website.

Met een hele lieve groet van Liesbeth.
Bless you all!

 

One Comment

 1. Dag Liesbeth

  Heerlijk, het vooruitzicht om toch weer yoga te kunnen volgen.
  Het zal best een hele klus zijn om het allemaal georganiseerd te krijgen, maar ik twijfel er niet aan dat het je zal lukken.

  Ik wens je een goede gezondheid en hopelijk tot binnenkort.

  Warme groeten
  Hild

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*