Laatste berichten over yoga bij de Loods

 • Laatste berichten over yoga bij de Loods

In de week van 20 juli wil ik graag weer beginnen met de yoga.
Tot nu toe voelde ik me redelijk stuurloos in deze absoluut onduidelijke covid-19 periode, zodat ik nog even heb gewacht met het starten van de lessen. Voor mijzelf heb ik overigens geen enkele twijfel, maar om verantwoord te werk te gaan voor ons allemaal is een ander verhaal.
Toch wil ik op woensdagmiddag 22 juli en op donderdagmorgen 23 juli weer een draadje oppakken. Als een start. Om vervolgens wekelijks door te gaan elke dinsdagmorgen om 10 uur, woensdagmiddag om 2 uur en donderdagmorgen om 10 uur.
Nee, er is geen tent. Afhankelijk van het weer zullen we voorlopig buiten moeten blijven om yoga uit te oefenen op het grasperk of in de bloemencirkel achter bij de Loods. We kunnen dan eindigen met een korte meditatie binnen terwijl de deuren open staan.
Met 10 cursisten per groep lijkt het me goed om dit uit te proberen. Geef je voorkeur op via mijn website www.lbyoga.be (bijvoorbeeld via het contactformulier)  en vermeld wanneer je meerdere mogelijkheden hebt om te komen, zodat ik het een beetje kan verdelen. Gewoon zien hoe dit verloopt. Je deken of matje ligt waarschijnlijk nog in de Loods, of neem anders je eigen deken van huis mee.

Ja, laten we het proberen. In deze tijd is alles ineens anders geworden. Niets is 100 procent perfect meer zoals we gewoon waren. Een prachtige uitdaging. Nu komt het op onszelf aan.
Het zijn niet langer de omstandigheden waarvan we afhankelijk kunnen zijn, maar we zullen onze eigen innerlijke kracht moeten vinden. En dát is een stap verder. Het Zelf zal nu van binnenuit tevoorschijn komen. Het is de tijd. Maar samen! Daarin ligt een grote kracht. Door dat samen te beleven worden we sterker, flexibeler, makkelijker en duidelijker. Niets is perfect totdat we ons eigen middelpunt vinden dat vanuit zichzelf perfect en vrij is. Zo kunnen we samen zijn, vanuit onszelf. Kom laten we beginnen…

9 Comments

 1. Beste Liesbeth,

  Goed te lezen dat je langzaam weer wil starten met lessen. Online is een prima alternatief maar live is voor mij zoveel meer prettiger. Wel heel hartelijk dank voor de online yoga en meditatie .
  Van de voorgestelde data en tijden kan ik alle momenten en wil ik heel graag deelnemen. Buiten natuurlijk alleen bij mooi weer.
  Veel succes met het organiseren en hopelijk kunnen we snel weer ‘samen’ in de Loods.
  Hartelijke groeten,
  Erica Boemaars

 2. Hallo lieve Liesbeth, heel erg fijn om weer met jou yoga te gaan doen, heerlijk!
  Ik heb het gemist , ik wil graag als het kan vanaf dinsdagochtend 10 uur. 4 augustus weer beginnen.Laat maar horen wat kan.
  Ik heb er zijn in, tot snel, liefs Corry Leemans

 3. Lieve Liesbeth,
  Wat fijn dat je de lessen weer gedeeltelijk op kunt pakken. Ik kijk er naar uit.
  Ik kan donderdag om 10.00 uur .
  Hartelijke groet Anny Hendrickx

 4. Hee hallo Liesbeth, wat fijn dat je weer met de yoga lessen gaat beginnen. Ik ben er zelf ook weer aan toe en wil graag meedoen op de woensdag middagen.
  Groetjes Christianne Braat -Zagers

 5. Lieve Liesbeth,
  Ik kom graag voor een gezamenlijk yoga-moment! Ik kan nu nog wo 22/7 of do 23/7. Hoor wel van je waar een plekje is. X

 6. Lieve Liesbeth,
  Wat fijn dat je er weer echt bent!
  Ik kan alle voorgestelde tijden op dit moment. Ik kijk er echt naar uit en een keer meer lijkt me heerlijk.
  Als het wat minder weer is, vind ik dat geen probleem hoor en kom ik graag.
  Ik hoor graag. Veel wijsheid met de voorbereiding en de ‘puzzle’!
  Hermine

 7. Hoi lieve lieve Liesbeth,
  Wat een heerlijk vooruitzicht!!
  Heb je gemist,
  Ik kan op de dinsdag en de donderdag om 10.00 uur!!
  Hoor graag van je.
  Liefs Elly Adriaansen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*