Helaas… nog geen yoga in de Loods maar wel een weekles op video

Toch nog even geen yoga

Jammer genoeg zal er de komende maanden toch nog geen yogales in en om de Loods gegeven kunnen worden, ook al vindt een groot deel van de les buiten plaats.  Voor een aantal en voor mijzelf onverwacht teleurstellend.
Maar Adrie, de eigenaar van de Loods, heeft zijn oprechte twijfels en ik respecteer dat als lesgever volkomen. In deze tijden, waarin alles nog uit balans blijft en niets zeker is, wil hij graag dat er geen risico gelopen wordt in de Loods, ook al nemen de mensen uiteindelijk hun eigen verantwoordelijkheid.
De Loods is Adrie’s hart, en er hoeft maar één mens, hoe en waar ook besmet, ziek worden dan kán de Loods in een minder goed daglicht komen te staan. En daarbij…de Loods is een ruimte waarin de voorwaarden i.v.m. covid-19  niet optimaal zijn.
Daarom gaat Adrie aan het werk. Een goede luchtdoorstroming, koeling, enzovoorts gaan de komende maanden geïnstalleerd worden met een niet mis te verstane verbouwing. Het gaat een prachtige plek worden die covid-19 bestendig is. We zullen dus even geduld moeten uitoefenen. Wellicht dat we per oktober de lessen weer kunnen oppakken.
De mogelijkheid om uitsluitend buiten yoga te geven heb ik heel goed overwogen, maar hoe romantisch het ook klinkt, het is maar zelden het geval dat de temperatuur echt goed genoeg is om een hele les buiten te zijn.
Het enige alternatief dat nu overblijft is om iedere week een yogales van een uur online te zetten. (Daarvoor moet een account aangemaakt worden op mijn website, en dat moet ik even uitzoeken.) Voordeel daarvan: gewoon in je eigen tuin of huis en in je eigen tijd te doen. Tja, weliswaar nog even virtueel…
Maar daarna!

 

One Comment

  1. Ooo, fijn lieve Liesbeth dat jij ons daarin tegemoet komt. Wel vindt ik dat als jij voor ons elke week een les van een uur online verzorgt dat jij dan ook recht hebt contributiegeld te vragen. We hebben jouw persoonlijkheid, bescheidenheid en de liefde vanuit jouw hart die je voor iedereen vrijelijk laat stromen enorm gemist. Maar zaken zijn zaken, dus van mij persoonlijk mag jij het contributiegeld per kwartaal gewoon blijven innen. Veel liefs en succes.
    Elly Krijnen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*