• aside

YOGA in de week vanaf 1 september

Volgende week kunnen de yogalessen gevolgd worden op dinsdag-, woensdag- en donderdagmorgen op 29, 30 september en 1 oktober om 9.30 uur.
De lessen vinden plaats in de Loods, waar het nu covid-bestendig is:  groepen van ongeveer 15 personen, een goede optimale doorstromende ventilatie (mbv een grondventilator) en de deuren nog altijd wijd open (kleed je warm!).
Geef je even van te voren op, want inmiddels beginnen de cursisten weer terug naar de lessen te komen terwijl de groepen beperkt van aantal moeten zijn. En nogmaals:  kleed je warm!!!

Aangezien ik vanaf april bij niemand lesgeld heb afgeschreven – omdat er uiteraard geen lessen gevolgd konden worden – worden de lessen nu afzonderlijk betaald voor wie komen wil. Een les kost 10 euro. Kijk maar of het je waard is. 

In de maand september tot half oktober blijven de lessen gegeven worden op dinsdag-, woensdag- en donderdagmorgen. De laatste twee weken van oktober zullen er geen lessen zijn omdat de herfstvakantie en het installeren van het nieuwe ventilatiesysteem dan plaatsvinden. 

Met ingang van begin november, wanneer het vaste ventilatiesysteem in de Loods is geïnstalleerd en alles  functioneert volgens de eisen van een ruimte met optimale doorstroming, zullen er ook weer lessen in de avond gegeven worden. De lessen zullen dan gegeven worden op dinsdagavond en woensdagavond, en op dinsdagmorgen en donderdagmorgen.  
Voor dat laatste trimester – november en december –  kun je je inschrijven voor 45,00 euro.
Vanaf  januari volgend jaar gaat het gewone lesgeld van 65,00 euro per drie maanden weer in. 

 

9 Comments

  • Ha Jeanine,
   Dat zal nog heel moeilijk gaan worden. Ik heb nog niets van de Nachtegaal gehoord ten eerste. En ten tweede is de ruimte daar niet geschikt om er yoga te doen omdat er geen goed ventilatiesysteem voorhanden is om de lucht constant te verversen. Dus voorlopig moeten we nog even afwachten. Het is de vraag of daar nog wel opnieuw yoga gegeven kan worden…
   lieve groetjes, Liesbeth

   • Liesbeth ,

    Dank je wel,voor de informatie.
    Het zou wel heel jammer zijn,als we in Achtmaal niet meer terecht kunnen.
    Ik hoor nog wel ,wat de mogelijkheden zijn.

    Lieve groetjes,Jeanine

    • Ja Jeanine, het zou inderdaad heel erg jammer zijn als er in Achtmaal geen yoga gegeven kan worden. De enige mogelijkheid is om dan deel te nemen aan de yogalessen in de Loods in Klein-Zundert op andere dagen.
     Steeds meer accommodaties worstelen momenteel met het probleem van de ventilatie, zeker naar de winter toe. Het is heel moeilijk om dat goed te regelen, behalve dat het ook nog eens zeer hoge kosten met zich meebrengt. We mogen ons gelukkig prijzen dat Adrie zo zorgvuldig voor een stille schone Loods zorgt, nu nog voorlopig met een optimaal werkende luchtzuivering via een grondventilator en met de deuren open. Zo rond oktober zal definitief een volledig duurzaam werkend ventilatiesysteem geïnstalleerd gaan worden.
     Laten we het gewoon even afwachten Jeanine

     Met een hele lieve groet, Liesbeth

  • Ha Jeanine,

   Momenteel is dat de woensdagmorgen om 9.30 uur. In oktober zullen die tijden veranderen omdat daarvoor in de plaats op woensdagavond lesgegeven gaat worden. Maar deze hele maand september kun je het beste op woensdagmorgen komen. Die morgen is niet zo bezet. Kan dat niet voor je, geef je op voor een van de andere twee morgens (dinsdag en donderdag) want mogelijk dat er dan ook nog plaats is.
   Al met al: het staat allemaal nog zo in de covid-kinderschoenen dat het voor mij ook zoeken is naar mogelijkheden om toch les te kunnen geven. En voor diegenen die graag willen is tot nu toe niemand teleurgesteld. Dus zie maar Jeanine. Je bent van harte welkom!

   Lieve groet,
   Liesbeth

 1. Hallo Liesbeth
  Zou ik aub woensdagvoormiddag 30/09naar uw yogales kunnen komen?
  Zijn dit gereserveerde plekjes of kan het alsnog zijn bij aankomst dat er geen plaats meer is?

  Liefste groetjes,
  Ingrid

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*