Allerlaatste nieuws yoga-in-de-Loods

YOGA IN DE LOODS                                                                                               27 oktober, 2020

Lieve mensen,

Goed nieuws in deze vreemde tijden!
De mogelijkheid is werkelijkheid geworden dat we weer met de yoga kunnen beginnen in de Loods. Alleen zal dat pas vanaf dinsdag 10 november kunnen gaan gebeuren.
Momenteel zijn de werkzaamheden nog in volle gang maar eind volgende week zal de plaatsing van de nieuwe luchtverversingsinstallatie in de Loods afgerond zijn. Het is nog wachten op een paar essentiële onderdelen.
Maar dan is er ook grondig en kostbaar werk verricht om veilig met elkaar yoga te beoefenen in een unieke ruimte waar aan alle voorwaarden van de huidige covid-maatregelen is voldaan. Zeldzaam in deze tijd en subliem werk… dankzij Adrie!

De lestijden worden dan als volgt:
Dinsdagmorgen:         9.30 uur – 11.00 uur
Dinsdagavond:          19.00 uur – 20.30 uur
Woensdagavond:      19.00 uur – 20.30 uur
Donderdagmorgen:   9.30 uur  – 11.00 uur

– Uiteraard moeten we ons houden aan de covid-regels van het afstand houden, onze naam registreren en onze handen desinfecteren bij binnenkomst. Laten we daar niet moeilijk over doen. Een mondkapje in deze sterk gezuiverde ruimte is niet nodig maar ieder kiest zondermeer voor zichzelf wat fijn of veilig voelt.

– In iedere groep is er plek met tussenruimte voor 17 personen maar ik houd me liever aan maximaal 15. Dat betekent dat je je even moet opgeven van tevoren zodat een groep niet te groot wordt. (Je kunt dit per email doen of via mijn website.)

– Het lesgeld voor dit laatste termijn zal 30,- euro zijn omdat een aantal lessen zijn weggevallen. Je hoeft niets te doen als je mij gemachtigd hebt. Zo niet, houd het dan zelf in de gaten. Kun je maar één of twee keer komen, dan bedraagt een les 10,- euro.

Houd zelf even in de gaten (via de website, elkaar) of de lessen daadwerkelijk 10 november kunnen gaan beginnen. Maar dat ziet er wel naar uit.
Wat zou het fijn zijn om weer tot een diepe innerlijke rust te komen in deze verwarrende tijden, en de geest van het denken even volledig vrij te maken.

Met een hele lieve groet van Liesbeth

 Onder de onrust, het niet weten, de machteloosheid en de eenzaamheid
                                                      ligt de zuivere stilte die alles ontkracht

4 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*