YOGA WEER VAN START VANAF 24 NOVEMBER!

Lieve mensen,

Vanaf dinsdag 24 november lijken we de lessen weer echt te kunnen gaan oppakken!!

De werkzaamheden in de Loods zullen dan achter de rug zijn en van Adrie krijgen we, gezien de RIVM-voorschriften, groen licht vanaf 18 november. Dat betekent dat we dan aan alle covid-maatregelen en eisen voldoen. (Jammer genoeg vervalt de meditatie van zondag 15 november omdat de Loods nog niet in gebruik is.)
Met een gerust hart kunnen we daarna het staartje van het jaar nog vullen met notabene vier weken yogalessen, voor wie wil. Dit jaar afsluiten met een zacht en een kalm gemoed is goud waard na alle chaos en absurde omstandigheden vanaf maart tot nu toe.

Wel moeten we ons nog altijd aan het beperkt aantal mensen per groep houden.
Dat betekent: Al diegenen die zich eerder op hebben gegeven voor de lessen, die houden hun plekje in de groep. Dat staat vast. Maar diegenen die zich alsnog willen opgeven, moeten zich realiseren dat sommige groepen al helemaal vol zijn, zoals dinsdagmorgen. Ook donderdagmorgen is bijna vol. Dinsdagavond is echter nog maar half bezet en woensdagavond voor driekwart.

Wil je de lessen volgen, dan betaal je 25,00 euro voor alle vier de lessen. Is het niet mogelijk om alle lessen te volgen, dan kun je ook per keer betalen (10,- per les). Je mag het geld gewoon contant meenemen. Met machtigingen begin ik pas volgend jaar.

De eindejaarsmeditatie op dinsdag 15 december vervalt uiteraard omdat de groep te groot zal worden. Maar binnen die week is er nog wel gewoon yogales. Dat maakt het een beetje goed.

Tot de week van 24 november!

One Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*