Oooo we zijn te snel van stapel gelopen…

Oooo…. we zijn te snel van stapel gelopen!

Adrie vertelde zojuist dat hij abuis was. Hij had het RIVM vanmorgen gebeld met de uiteindelijke mededeling dat we toch nog heel geduldig(!) volgende week moeten afwachten of er wel groepslessen mogen plaatsvinden daarna.
Maar oooo, wat willen we graag beginnen!!  (Zie bijgaande foto van de enorme luchtverversingsinstallatie die veilig yoga beoefenen mogelijk maakt in deze tijd. Maar toch willen we niet buiten de regels op eigen houtje gaan beginnen)
Er zit even niets anders op dan maar weer gewoon te duimen dat we de week daarna tóch  – in de week van 24 november – kunnen beginnen zoals ik in het vorige bericht zo hoopvol had gemeld. En anders…moeten we nog even pas op de plaats houden.
Houd de website goed in de gaten. Het is té moeilijk en te ingewikkeld om te weten waar we aan toe zijn. Ik wil niet nóg een keer iedereen met een dooie mus blij maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*