NOG EVEN NIET…

NOG EVEN NIET…

Nog even kunnen we geen gebruik maken van de Loods, hoe spijtig ook.
Wellicht dat we over drie weken weer in een ander corona-vaarwater zitten. Misschien vrijer misschien nog even niet vrijer.
We kunnen er op een pessimistische manier naar kijken of met ruimte en openheid… naar onszelf en de wereld. Dat laatste zou wel eens heel wat meer impact kunnen hebben op de aarde-energieën, oplichtender, dan de verstikkende ladingen verzet, angst of negativiteit die nog meer duisterheid en beroering oproepen.

Voel zelf maar: Innerlijke rust verbonden met het loslaten van de uitademing en het kalm en bewust uitvoeren van onze handelingen maken een krachtig en zacht makend energieveld vrij waarin veel meer ruimte verborgen zit dan het constant zuchtende het-is-me-wat-zeg. Van kalmte gaat een grote wijde licht-invloed uit. Zelfs onze kinderen, apparaten en voorwerpen om ons heen waarmee we werken reageren op die kalmte van handelingen. Ook al heb je het nog zo druk, kies in een flits voor ruimte en zachtheid – het kost je geen seconde, helemaal niks – zodat je handeling ineens vloeibaar wordt en je vanzelf over meer energie en potentie beschikt dan wanneer je verhardt in zo snel en zo uitputtend mogelijk. In een flits gewoon zacht worden en alles krijgt adem terug…

Maak intussen van je dagelijkse bezigheden een stroom van handeling naar handeling zonder horten en stoten… en de geest stroomt simpel mee in dat vloeien. Het is een spel dat uitermate levendig aanvoelt.
Ondanks de beroeringen om ons heen, die vanuit een kosmisch perspectief noodzakelijk zo moeten gebeuren, blijf open en wacht kalm…

One Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*