Groen licht

Lieve mensen,

Het licht staat op groen! We hebben het gisteren kunnen horen. Braaf hebben we gewacht en eindelijk kan de Loods zijn deur weer openen!!

Vanaf dinsdag de 18e januari – in feite een weekje later dan we normaal zouden starten – kunnen de yogalessen weer beginnen. Zowel ’s morgen als ’s avonds.
Ik denk dat we eraan toe zijn. Onze wereld wil weer geopend worden, vanbinnen en vanbuiten. Onze lijven willen weer uit de strakke bedding stappen. Onze geest wil weer verruimd worden. En onze focus wil weer wijder gericht zijn op wat natuurlijker en grootser is dan onze kleine beduimelde corona-wereld.

Ook de zondag meditatie kan weer gestart worden, en wel morgen (!), de 3e zondag van de maand. Dus 16 januari. Ja, waarom ook niet? Laten we maar meteen beginnen met de voedende krachten van stilte en rust en inzicht in onszelf en met elkaar.
Tot heel binnenkort!

Met een verheugd hart,

Liesbeth

Scroll naar top