NIEUWE JAARPLANNING PLUS ZOMERYOGA IN AUGUSTUS

VERANDERING JAARPLANNING 2024

Ja, ja…
Vanaf komende september 2023 zal er verandering plaatsvinden in de jaarplanning.
De lessen in de maand juni zullen volgend jaar in 2024 komen te vervallen. Het is gebleken dat veel mensen dan al op vakantie zijn of gaan zodat de opkomst veel minder is.
Dat betekent dat de lessen gegeven gaan worden van september tot en met mei. Dus drie kwartalen over een periode van totaal 9 maanden.
Weliswaar zal er in de zomermaanden, in augustus, gewoon zomeryoga gegeven worden.

Wat betreft de contributie: die kan nu voldaan worden in de maanden: september – december – maart. (Verander dat even in je ingestelde betaalmomenten.)
Het eerste contributiemoment zal met ingang van september plaatsvinden. Vóór september zal er niets meer in rekening gebracht of betaald hoeven worden.
De contributie bedraagt €70 per kwartaal, driemaal per jaar vanaf september. Jaarlijks is dat €210 (in tegenstelling tot €240 voor de vorige 4 kwartalen. Nu valt er één kwartaal af, nl. juni/juli/aug.)

ZOMERYOGA

Wat betreft dit jaar: de zomeryoga vindt plaats in de komende maand augustus op dinsdagmorgen om 9.30 (vanaf 9.00 uur vrijblijvend voor helingsgebed/korte meditatie) en dinsdagavond om 19.00 uur.
Data: 1-8-15-22 augustus. (Niet op 29 augustus!)
Kosten: €30 voor alle lessen. Of €10 euro per les.

Maar natuurlijk zijn er altijd vragen. Kom naar me toe!

Met een hele lieve groet,
Liesbeth

Scroll naar top