Helaas!

Helaas…wat opnieuw zo kalm had kunnen beginnen vanaf 10 november in de geheel aangepaste Loods, zal nog even op zich moeten laten wachten. We zullen de covid-maatregelen die afgekondigd zijn om niet in groepen te mogen sporten de komende weken maar opvolgen. Yoga valt daaronder… volgens de wet.
Hoewel er nergens een optimaler geventileerde ruimte te vinden is. De Loods is een pracht voorbeeld van een gebouw met een net nieuw aangebrachte grondige covid-bestendige luchtverversingsinstallatie waarmee drie maal meer lucht verplaatst wordt dan geëist is volgens de bouwvoorschriften.

Er wordt geduld van ons gevraagd, maar we zullen erop moeten vertrouwen dat dit in het algemeen een goed doel dient ten bate van de samenleving: uiteindelijk weer meer beweging van vrijheid hopen te gaan krijgen.
Na die twee weken – zo rond 18, 19 november – zullen we opnieuw moeten gaan zien en aanhoren wat wel en wat niet mogelijk is.

Niets hebben we in eigen hand, blijkt wel. Alleen dát al geeft een bevrijd gevoel van het allemaal maar te moeten loslaten. Blijven loslaten…al die weken. Ook innerlijk. Heeft wel iets!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*