Reviews

Het zou leuk zijn om eens te horen wat je van de yogalessen vindt.
Hieronder heb je de gelegenheid om daarover iets te zeggen/schrijven.

10 reacties op “Reviews”

 1. Elke keer ben ik verbaasd wat de yoga mij doet. Al jaren volg ik je lessen, en steeds meer kom ik dichter bij mezelf. Het is als een proces. Is het de adem? Zijn het de oefeningen? Zijn het je woorden? Geen idee…Een soort van verlangen groeit om meer en meer mezelf te worden. Elke les is een stil feestje voor mezelf. Dank je wel!
  Ingrid

 2. De yogalessen van Liesbeth zijn uniek. Zij heeft in de loop der jaren haar eigen methode ontwikkeld, die dieper gaat dan alleen bewegingen. Het is voor mij al bijna 30 jaar een vast ankerpunt in mijn drukke bestaan. Het brengt mij terug naar mijn basis, leert mij de hectiek los te koppelen, zodat er weer ruimte ontstaat voor intuïtieve ideeën en een frisse blik op mijn omgeving. Ook fysiek verbetert het mijn doorbloeding en geeft het een heerlijk diepe ontspanning. Liesbeth ik ben je heel dankbaar voor alle energie die jij tijdens deze lessen aan ons geeft. Nancy

 3. Tingelingeling…
  Hoe kan ik steeds weer in mijn eigen stille kern belanden en de roerige buitenwereld laten voor wat het is…?
  Deze vraag houd mij vaak bezig in actieve en passieve zin. Liesbeth geeft mij hierbij vaak een duwtje in de juiste richting. Zij brengt extra souplesse en rust in mijn lijf en in mijn voelen en denken. De weg naar binnen is niet altijd even makkelijk, maar door telkens weer aan het belletje te trekken, word ik zachtjes wakker geschud. Zo beweeg ik vrijer en makkelijker door het dagelijkse leven en geniet ik van het thuiskomen.
  Dank lieve Liesbeth voor je onvoorwaardelijke bijdrage aan een fijner leven. X

 4. Heel bijzonder, de yoga bij Liesbeth, ervaren hoe het is om je lijf werkelijk te bewonen, verbonden zijn met je innerlijk waar je moeilijk toegang toe hebt in de dagelijkse drukte, de stilte……..uit je bezige hoofd waar je dagelijks automatisch in vertoefd, elke keer weer fijn om te ervaren dat je niet je drukke hoofd bent, maar de ruimte binnenin mij, wat een geluk dat deze yoga en Liesbeth op m’n pad kwam! ??

 5. Al vele jaren volg ik de yogalessen van Liesbeth. En iedere keer voelt het alsof er als het ware een nieuw mens wordt geboren. Uit je dagelijkse besognes, zorgen en gedachten stappen en je menszijn op een veel dieper niveau ervaren. Liesbeth brengt me met de houdingen en haar woorden als vanzelf naartoe.
  Na een yogales kijk ik met andere ogen en gevoel naar de wereld om me heen. Liefdevol en vreugdevol.

 6. Ruim 12 jaar volg ik nu de yogalessen. In het begin moest ik me er af en toe toe zetten om te gaan omdat ik nog vaak aan andere dingen prioriteit gaf in mijn drukke “doe-leven”. Maar al snel was het andersom, de yoga heeft nu voorrang. Het iedere keer weer opnieuw mezelf overgeven aan de oefeningen en aan de woorden van Liesbeth helpt me om steeds beter al die kleine en grotere reacties in het lichaam te gaan voelen en te beseffen dat alles met elkaar samenhangt, essenties worden duidelijk, bijkomstigheden vallen weg. Dank je wel Liesbeth.

 7. In 2006 ben ik yoga en meditatie bij Liesbeth gaan volgen, na een periode van burn-out en overleven. Zij heeft mij o.a. geleerd hoe ik in de hectiek van de wereld waarin we leven, mezelf steeds terug kan brengen naar mijn diepste Zijn, de stiltekern in mijzelf, mijn ware wezen. Sinds ik die ‘knop’ steeds weer weet te vinden, LEEF ik in grote dankbaarheid naar het AL.

 8. jopie vd beemt

  om yoga te doen voor al in deze corona tijd geeft mij een oppepper was ik wel aan toe gr jopie

 9. Simone Mutsters

  lieve Liesbeth.
  Wat heb ik gisteren genoten van de online yogales, merk nu pas hoe erg mijn lijf het heeft gemist.
  Dit ga ik erin houden…
  liefs Simone

 10. lieve Liesbeth,
  Verstilling door daadwerkelijke afstand maakt de stilte extra voelbaar. In wezen is dat mooi, maar contacten verstillen daarbij, op de lange duur, blijkbaar ook. Ik ben heel dankbaar voor je online-activiteiten en laaf me met enige regelmaat aan je oefeningen en wijze woorden of deel je meditatieve momenten. Voor nu is dat opbeurend en stimulerend om het yoga/meditatiepad niet te verlaten! Ik zou ook graag in financiele zin iets willen bijdragen! Zal de brief waar je over schrijft opzoeken.
  Laat je niet weerhouden door de verstilling om te doen en niet te doen wat je hart je ingeeft.
  Kus uit de verte, Tinka

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top