KOMENDE WEEK KUNNEN WE WERKELIJK GAAN BEGINNEN!

KOMENDE WEEK KUNNEN WE WERKELIJK GAAN BEGINNEN!

Lieve mensen,

Adrie heeft vanmorgen, 18 november, het RIVM gebeld  om te horen te krijgen wat precies wel en wat niet mag rondom yogalessen, omdat er nog veel onduidelijkheid bestaat rond het onderwerp sport. (Nog altijd vreemd dat yoga onder sport valt, maar allee..)
Nu blijkt er een verschil te bestaan tussen contactsport en sport waarbij je op afstand blijft van elkaar. Het RIVM legt uit dat je tijdens contactsport met niet meer dan 4 personen in een ruimte mag sporten.  Maar in het andere geval van sport waarbij je geen contact hebt met elkaar en je de juiste afstand bewaart, mogen maximaal 30 personen samen komen.
Tja, dan is het duidelijk dat wij met maximaal 17 personen in een grote en zeer grondig geventileerde ruimte met onderlinge afstand van méér dan 1.5 meter kunnen starten met onze yogalessen volgende week.

Dus nog even het bericht herhalen van vorige week:
Vanaf dinsdag 24 november lijken we de lessen weer echt te kunnen gaan oppakken!!

De werkzaamheden in de Loods zullen dan achter de rug zijn en van Adrie krijgen we, gezien de RIVM-voorschriften, groen licht. Dat betekent dat we dan aan alle covid-maatregelen en eisen voldoen.
Met een gerust hart kunnen we daarna het staartje van het jaar nog vullen met notabene vier weken yogalessen, voor wie wil. Dit jaar afsluiten met een zacht en een kalm gemoed is goud waard na alle chaos en absurde omstandigheden vanaf maart tot nu toe.

Wel moeten we ons nog altijd aan het beperkt aantal mensen per groep houden.
Dat betekent: Al diegenen die zich eerder of inmiddels op hebben gegeven voor de lessen, die houden hun plekje in de groep. Dat staat vast. Maar diegenen die zich alsnog willen aanmelden, moeten zich realiseren dat sommige groepen al bijna of praktisch vol zijn.

Wil je de lessen volgen, neem dan gewoon 25,00 euro mee voor alle vier de lessen. Is het niet mogelijk om alle lessen te volgen, dan kun je ook per keer betalen (10,- per les). Je mag het geld gewoon contant meenemen. Met machtigingen begin ik namelijk pas volgend jaar.

Dinsdag- en donderdagmorgen mag je al eerder komen, om 9 uur, als je graag bij het helingsgebed wilt zijn.

De eindejaarmeditatie op dinsdag 15 december vervalt uiteraard omdat de groep te groot zal worden. Maar binnen die week is er nog wel gewoon yogales. Dat maakt het een beetje goed.

Daaaaaaag…tot de week van 24 november!

Liesbeth

3 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*