Kleine yogales online

Lieve mensen,

Omdat ik er geen idee van heb of de lessen online bevallen, wil ik even peilen of het de moeite waard is om hiermee door te gaan.
Van een paar mensen heb ik na de laatste online-meditatie stimulerende reacties gehad en van twee mensen mocht ik zelfs een centje ontvangen (zoveel dank!) maar verder blijft het wat stil.
Toch wil ik mij niet laten ontmoedigen. Want met mijn redelijk digibete brein begin ik een ietsiepietsie thuis te raken in dit immense veld van online-mogelijkheden. Hoewel, zonder de intense hulp en ondersteuning van mijn schoonzoon Frank  en het praktisch oefenen met Marlies van Geel, zou me dat geenszins lukken.
Ik moet zeggen: dit is een prachtige manier om de kracht van stilte rechtstreeks aan huis aangeleverd te krijgen. En die mogelijkheid moeten we niet zomaar laten schieten.

Natuurlijk is een les in werkelijkheid in De Loods van onschatbare waarde, maar pak wat je nu in deze tijd te pakken kunt krijgen. Puur om je geest op deze, wellicht wat beperkte, manier te resetten en je lichaamsenergie weer als nieuw te voelen stromen, waardoor de overkookte gespannen nep-gevoelens simpel verdwijnen als sneeuw voor de zon.

Laat het me even weten of je het de moeite waard vindt om door te gaan met deze online-lessen. En neem indien mogelijk deel aan de kleine yogales morgenavond om half acht. Ook die zal eindigen met een korte stilte meditatie.
Een kleine bijdrage als ‘dana’ (zie Brief ter inspiratie op de site) is welkom.

Misschien tot morgenavond!

Met een hele lieve groet,

Liesbeth

 

Je bent uitgenodigd om deel te nemen aan een kleine online yogales

Titel: Kleine Yogales Online van Liesbeth Romijn
Tijd: 18 mrt. 2021 19:30 – 20:30 uur

Deelnemen via je computer of mobiele app

Klik hier om deel te nemen aan de yogales

 

4 reacties op “Kleine yogales online”

 1. Erica Boemaars

  Hallo Liesbeth,

  Ik zou graag meedoen maar het lukt mij niet om Teams op mijn IPad te installeren.

 2. Simone Mutsters

  Lieve Liesbeth.
  Voor mij komen de tijden van de online lessen niet altijd uit, maar blijf aub doorgaan!
  Vanavond ga ik er tijd voor maken ;o)
  liefs Simone Mutsters

 3. Lieve Liesbeth het is heerlijk en ik vind het fijn dat jij de online yoga/meditatie heb opgepakt. Liefs Nancy

 4. Heel fijn om in deze tijd toch via het digitale kanaal Yoga te kunnen volgen Liesbeth!
  Ik moet er alleen zelf ook even inkomen…, maar kom zeker!
  Wordt gewaardeerd als je er mee doorgaat.
  Vriendelijk Groet!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top