AANVANG LESSEN VANAF 7 SEPTEMBER 2021

Aanvang yogalessen in De Loods vanaf 7 september 2021

LIEVE MENSEN,

De regelmaat van wekelijkse yogalessen keert weer!
Vanaf 7 september kunnen we gaan beginnen. En als alles goed is kunnen we de lessen voortzetten tot het einde van het jaar (behalve een week herfstvakantie eind oktober). En natuurlijk in het daaropvolgende jaar…

Wat een vooruitzicht om wekelijks weer alles even op nul te kunnen zetten, contact te maken met wie we echt zijn, ons lijf weer te voelen in zijn geheel en alle vastgeroeste ideeën te zien verdwijnen. De ruimte in het wijde lichaam weer te ervaren en de adem overal toe te laten. O wat waren we dat kwijt!
Steeds weer opnieuw die nieuwe schone lei, die ons bewust maakt dat we ons gespannen opgesloten hoofd rustig kunnen openzetten zodat alles wegvloeit wat gevangen zat.
Wekelijks weer te leren onze natuurlijke tijdloosheid te vinden door de klok in onszelf stil te zetten. En juist daardoor de verfijnde subtiele heling door het lichaam te voelen opstijgen. De energie vloeit weer vanzelf door ons heen!
Maar ook: groeien in zelfinzicht, en ontdekken dat er een veel grotere kracht in ons verborgen ligt…juist door de stilte toe te laten, door het loslaten van onze dwangmatige denkbeelden die ons feitelijk in de weg zitten. Juist in dat moment van niets. Waarin we even niemand zijn. Dan gebeurt het.
En er gebeurt nog veel meer dat niet te benoemen valt. Zoals ons lichaam waar we ineens weer in kunnen wonen omdat het soepeler geworden is. De stille vreugde, de zachte rust en het minder druk maken over de dingen.
Dat is toch wonderlijk. Júist omdat we NIET ons best doen om iets te bereiken.

————————————————————————————————————————————

DE LESTIJDEN zijn nog op hetzelfde tijdstip als voordien dit jaar:

– Dinsdagmorgen:         9:30 – 11:00 uur (9:00 uur Yogagebed, vrij voor wie wil)
– Dinsdagavond:          19:00  – 20:30 uur
– Woensdagavond:     19:00 – 20:30 uur
– Donderdagmorgen:    9:30 – 11:00 uur (9:00 uur Yogagebed, vrij voor wie wil)

HET LESGELD

Aangezien september nog net valt in de laatste maand van het trimester juli-augustus-september wilde ik daar nog de geïmproviseerde corona betaalwijze op toepassen: 25 euro voor de hele maand september. (Mag contant aan mij gegeven worden of mag overgemaakt worden via mijn RABO- of Belgische bankrekening, zie website)
Maar vanaf oktober is het een mooi moment om de gebruikelijke betaalwijze weer op te pakken via  de machtigingen: 4 x per jaar 65,00 euro.
Je hoeft daarvoor zelf niets te doen, tenzij ik geen bankgegevens van je heb of tenzij je het geld zelf contant wilt geven of zelf wilt overmaken.
De machtigingen zullen afgeschreven worden zo rond de 20ste van iedere 1e maand van het trimester, dus rond de 20ste van oktober in dit geval.
Als er vragen zijn hierover, laat het me weten. Of geef alsnog je gegevens aan mij door.

DE GROEPS INDELING

Omdat de lessen over vier groepen verdeeld zijn (en niet meer over vijf) is het verstandig je tijdig op te geven wanneer je in september na een lange afwezigheid gedurende de corona-tijd opnieuw je lessen weer wilt oppakken. Elke groep, zoals die zich inmiddels geformeerd heeft, kan nog wel een paar cursisten erbij hebben. Maar wacht niet al te lang met je op te geven omdat de kans bestaat dat je dan op een wachtlijst komt te staan.

————–Melding:  Inmiddels is de dinsdagavondgroep helemaal vol!———————————

Als er verder nog vragen zijn, of ik ben iets vergeten, weet me te vinden op mijn website www.lbyoga.be of via mijn email info@lbyoga.be

Ik ben blij jullie weer terug te zien. Tot heel gauw!

Met mijn allerhartelijkste groeten,

Liesbeth

  1. Ik had enigszins beloofd in augustus een of twee online-lessen te plannen. Maar ik heb die maand té tijdloos geleefd in Engeland. Het is er niet van gekomen. O wee, mijn excuses hiervoor.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top