EEN PAAR KLEINE WOLKJES

EEN PAAR KLEINE WOLKJES…

 

Een paar kleine woordjes die als wolkjes voorbijdrijven en weer verdwijnen. Maar misschien blijft er iets van leegte achter.

—————————————————————–

Als de gedachte die onze onzekerheid als onzekerheid benoemt er niet is, is er ook geen onzekerheid. Onzekerheid op zichzelf voelen is een energie waar je naar kunt kijken, maar plakken we er een gedachte op dan worden we bang als een wezel.

—————————————————————————-

Leer mij te zijn als zuster de maan, die zo leeg is, dat ze het zonlicht volledig in zich kan ontvangen en in kracht kan doorsturen naar de aarde. Dankzij haar leegzijn kan ze de aarde en het water en de groeikracht van de natuur als geen andere kracht almachtig beïnvloeden.
Wanneer wij leeg zijn, beschikken we over een zelfde subtiele almacht.

—————————————————————————-

Door onszelf lijfelijk zacht en ontspannen te maken vinden we een oude en eeuwigdurende vrijheid terug in onszelf. Alle psychische/mentale conditioneringen lossen fundamenteel op. Is dat niet het grootste wonder dat er bestaat?

—————————————————————————–

Onze onbekende weg blindelings te vervolgen zonder enige irritatie of weerstand of onzekerheid. Obstakels verdwijnen omdat we ten diepste simpel en vrij zijn, zonder al het ingewikkelde neurotische geneuzel van onszelf.  
Geen steen die ons in de weg ligt, want er is gewoon ruimte en leegte, en geen steen.
————————————————————————

Als ik mijn handen open laat vallen, valt alles er gewoon uit wat ik onder controle wilde houden. Bevrijde handen zorgen voor een bevrijde lege geest. En ineens beschik ik over meer energie…

——————————————————————–

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top