DE HEILZAME DIERKRACHTEN IN ONS

DE HEILZAME  DIERKRACHTEN IN ONS

foto janine krekelberg

Het hele dierenrijk met al zijn specifieke krachten hebben we door de evolutie heen met ons meegenomen naar het mensenrijk. De manifestaties van de dierlijke superkrachten liggen nog altijd verborgen in onze materie.

Het zijn diepe beelden en krachten die we als hele subtiele energieën nog altijd kunnen invoelen. In meditatie, net zo woordeloos als de dieren, herkennen we ze weer. Het maakt de rivier van fijne en sterke en soepele en geruisloze en basale en fiere krachtstromen in ons wakker. Al die facetten leven in ons:

De kracht van de leeuw
De zachtheid van het lam
De geruisloosheid van de uil
De roerloosheid van de kikker
De fierheid van de pauw
De gespitstheid van de muis
De blanke schoonheid van de zwaan
De stroomlijn van de vis
De rust van de koe
De soepelheid van de slang
De adel van het paard
De fijnheid van de libel
De geaardheid van de buffel
De lichtheid van de hinde
De sluwheid van de vos
De snelheid van het jachtluipaard
De kleinheid van de mug
De grootheid van de adelaar.

Zodra we de manifestatie van elk dier voelen, stroomt er een overeenkomstige sterke energie door ons lichaam heen.Om vanuit al die krachten tot één totale melodie te komen die vele toonaarden en octaven kan bestrijken. Zo zijn wij in staat te leven vanuit de fijnste nuances.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top