Nieuwe online meditatie

Lieve mensen,

Hier is een uitnodiging om deel te nemen aan een Online Meditatie.
Titel: Online meditatie
Tijd: 11 mrt. 2021 19:30 – 20:30u

Deelnemen via je computer of mobiele app
Klik hier om deel te nemen aan de vergadering

De meditatie zal weer hetzelfde karakter hebben als de laatste meditatie online: Eerst een korte inleiding, dan een 4-tal yogahoudingen en eindigend met een stille zitmeditatie (ong. 10 tot 15 minuten). Het geheel duurt een uur.
De laatste meditatie online werd door een verrassend grote groep mensen gevolgd. Maar het was niet voor iedereen mogelijk om op dat tijdstip aanwezig te zijn. Vandaar dit  doordeweekse uurtje voor jezelf.

Een paar praktische aanwijzingen:

  • Zorg ervoor dat je weet hoe je je microfoon kunt uitzetten nadat we gecheckt hebben of alles hoorbaar en zichtbaar is. De vorige keer waren er hinderlijke tonen te horen. En aangezien we het van de stilte moeten hebben, is het belangrijk om het geluid te dempen.
  • Controleer van tevoren of je apparatuur voldoende opgeladen is.En dan kunnen we van start gaan als er zich hopelijk geen technische hindernissen voordoen.  Tot morgenavond.

Daaaag!
Liesbeth

 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top