SLECHTS EVEN

SLECHTS EVEN

Laten we beseffen dat wij hier op aarde een plek bewonen die we tijdelijk lenen en niet de onze is.
De almachtige luchten, de hoge bomen, de vanzelf opkomende zon, de onstuimige wind, ons wondere lichaam, de adem, de geur van de bloemen, de zang van de vogels, de aarde die ons in alles voorziet… elke seconde worden we omringd door heilige hoge sferen in een huis dat niet het onze is. We zijn slechts gasten.
Er wordt ons alleen maar gevraagd deze zeldzame bijzondere plek met respect en eerbied te dienen. Elke dag even… Elke dag ons even bijvoorbeeld te laten verstillen door onze adem, rustig in en uit, en ons lichaam zacht te laten worden.
Meer wordt er niet van ons gevraagd. Maar dit kleine even zal ons steeds opnieuw rustig en kalm maken. Zal alles even veranderen. Zal ons openen voor de schoonheid rondom.

Scroll naar top